יום ראשון, 26 במאי 2019

מתכון לעוגת גבינה – טאטי בייקרי שף קונדיטורית עפרי גרינהוט. מומלץ לחג השבועות. מאת: שרית יוכפז


מתכון לעוגת גבינה – טאטי בייקרי
שף קונדיטורית עפרי גרינהוט

מתכון לגבינה ביתית תבנית קוטר 20
רכיבים :
חלמון – 85 ג'
סוכר  1 – 70 ג'
וניל – 5 ג'
גבינת שמנת 30% -315 ג'
גבינה לבנה 9% - 315 ג'
שמנת חמוצה- 113 ג'
קורנפלור – 28 ג'
אינסטנט פודינג – 21 ג'
חלבון 82 ג'
סוכר 2 – 100 ג'
אופן הכנה:
משטחים בתחתית התבנית שטרוייזל ומורחים חמאה על הדפנות
בקערה מערבבים גבינת שמנת , גבינה לבנה, שמנת חמוצה,קורנפלור,אינסטנט פודינג, וניל ,סוכר 1 וחלמונים.
בקערת מיקסר מקציפים חלבון וסוכר 2 לקצף רך ויציב
מחברים בין שתי המסות בתנועת קיפול.
אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דק' ולאחר מכן מורידים את המעלות ל140 וממשיכים לאפות למשך 40 דק'.


טעים- מומלץ.
צילום: דניאל לילה

מאת: שרית יוכפז כתבת ועורכת מגזין תרבות. אומנות ויופי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

"האריה שבפנים״ פרס השחקנית, פרס המוזיקה ופרס עיצוב התלבושות הוענקו אמש בפסטיבל חיפה הבינלאומי להצגות ילדים 2024.מאת שרית יוכפז

  פרס השחקנית, פרס המוזיקה ופרס עיצוב התלבושות הוענקו אמש בפסטיבל חיפה הבינלאומי להצגות ילדים 2024 להצגה החדשה של תיאטרון המדיטק על פי ספר ה...